Klutserkrakkekilililokatastrof

fABULEUS & Ballet Dommage
vr 23 nov 2018
10.30 u
  • vr 23 nov 2018
    10.30 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit, never, ever eerder vertoond spektakel!

Klutserkrakkekilililokatastrof is een knotsgekke voorstelling waarin de kinderen hun fantasie meedogenloos buiten de lijntjes kunnen laten kleuren. Een voorstelling die het midden houdt tussen een zigeunerverhaal, een maffia-epos, Tom & Jerry, een opera en een western.
 

Klutserkrakkekilililokatastrof baadt in de nostalgie van het rondtrekkend theater van woonwagens met uitklapbare podia en krakkemikkige decors aan katrollen. De aanstichters van deze vrolijke chaos zijn twee personages met een niets ontziende passie voor het podium.
 

de makers
Katrien Valckenaers en Maxim Storms studeerden samen aan de opleiding Drama van KASK in Gent. Ze herkenden in elkaar een voorliefde voor fysiek theater en absurde humor en stichtten instant het collectief Ballet Dommage. Hun voorstellingen zijn abstract, maar altijd toegankelijk en balancerend op de grens van humor en tragiek, van carnavalesk en authentiek.
 

Het Leuvense productiehuis voor dans en theater, fABULEUS, zet in op artistieke samenwerkingen tussen jong talent en ervaren makers. Op het podium staan de ene keer jongeren, de andere keer (jong) professionelen. fABULEUS won de Ultima voor de podiumkunsten 2016 en de cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap.

theater/performance / lager onderwijs 1ste graad / max. 200 / leerling € 4 /
individueel € 8


lesmap

 

credits

concept Katrien Valckenaers & Maxim Storms / spel Katrien Valckenaers, Maxim Storms & Robin Vanden Bussche / scenografie & spel Rachid Laachir / kostuums Maartje Van Bourgognie / assistentie kostuums Isa Janssens / eindregie Filip Bilsen / muziek Gerrit Valckenaers / licht & techniek Bregt Janssens, Tom Philips & Pol Verwilt / productie Kathleen Vogelaers / met dank aan CAMPO en Vooruit / © Clara Hermans

fabuleus.be & balletdommage.weebly.com


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring