Jij bent 'm!

Jong Korzo/Ryan Djojokarso & Bram Jansen
ma 8
oktober

Jij bent ‘m! giet het aloude (maar oh zo leuke) ‘tikkertje-spelen’ in een nieuw jasje. Vijf dansers jagen elkaar vol enthousiasme op en verliezen zich in spelregels die over elkaar heen buitelen en steeds veranderen. Maar uiteindelijk moeten ze het eens worden over de regels, zodat het echte spelen kan beginnen.
 

Speels en vrolijk besmettelijk!
Pas maar op, voor je het weet raak je zelf verzeild in dit potje tikkertje!
 

Jij bent ‘m! was eerder te zien op het Krokusfestival (2017).
 

de makers
Ryan Djojokarso en Bram Jansen maakten samen Alleen de grootste nabijheid voor fABULEUS, maar we kennen Ryan ook nog van Arch8 waarmee hij al vaker te gast was op het Krokusfestival. Voor Jij bent ‘m! werkten Ryan en Bram - de één danser en choreograaf, de ander regisseur en choreograaf – onder de vleugels van Jong Korzo, één van de grootste dansproducenten voor getalenteerde choreografen in Nederland.

dans / lager onderwijs 1ste graad / max. 100 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

choreografie Ryan Djojokarso / concept Ryan Djojokarso & Bram Jansen / performance Jochem Eerdekens, Carlo Camagni, Sammie Hermans, Maria Zhukova & Elizaveta Zhukova / muziek Joost Maaskant / © Rob Hogeslag

korzo.nl

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten