TATTARRATTAT!

frieda
do 28 feb 2019
-
vr 1 mrt 2019
 • do 28 feb 2019
  13.30 u
  CCHA
  Geweest
 • vr 1 mrt 2019
  10.30 u
  CCHA
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Kijk! Daar staat een tuig!
Groot! Zwart! Degelijk!
En zie ginder! Daar komt iets aangerold!
Klein! Wit! Gammel!
Hoor toch! Daar wordt gekweeld!
Ze botsen! Een schermutseling? Een rendez-vous?
Maar kijk nu toch eens aan!

In TATTARRATTAT! komen die dingen elkaar tegen. Een plan ontmoet een driehoek. Een uitroepteken botst tegen een blok marmer. Abstract gaat in duel met zichzelf, of redetwist met Concreet. Er wordt samen- of tegengewerkt, geduwd, getrokken, onderhandeld en gekopieerd.
 

TATTARRATTAT! is een levend beeldend werk dat door zowel volwassene als kind gelezen kan worden. Een festijn van herkenning. Een feestelijke ontdekking van verschil ook.
 

de makers
De frieda’s zijn een los/vast gezelschap van multidisciplinaire kunstenaars die zich niet door één genre laten vangen. Eerder waren ze bij ons te gast met het speels interactieve x tot de zoveelste (coproductie Krokusfestival). Verwacht ook nu weer frisse beelden en best een leuke portie zottigheid.

figurentheater / 1ste, 2de & 3de kleuter / max. 150 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

van & met Tina Heylen, Eva Binon, Patrick Vervueren & Ephraim Cielen / in samenwerking met Theater FroeFroe

compagniefrieda.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring