Hut

4Hoog
4 okt 18
10.30 u - 13.30 u
 • donderdag 4 okt 18
  10.30 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • donderdag 4 okt 18
  13.30 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Kleine Zus neemt je mee naar Grote Broer.
Grote Broer kan alles.
Wonen in een hut.
Praten met konijnen.
Vogels doen fluiten.
Kleine Zus is er graag.
Samen appels rapen.
Wortels schrapen en in één pyjama slapen.
 

Kleine Zus verheugt zich op de verjaardag van haar oma. Ze heeft de kaart al klaar: "Lieve oma, je bent nu bejaard. Daarom geven we je uiteraard... een appel-worteltaart!”. Kleine Zus heeft alleen een klein probleem: ze mist de twee belangrijkste ingrediënten voor de taart. Wat nu? Grote Broer kan haar vast helpen.
 

Langs een imaginair bospad neemt Kleine Zus je mee het woud in. Een wondermooi decor, inclusief met goudbruine bladeren en getimmerde vogelhuisjes, herbergt de boomhut waar haar broer woont. In en rond de hut beleven de twee een vrolijk avontuur.
 

de makers
Het Gentse huis 4Hoog maakt voorstellingen voor kinderen van drie tot twaalf jaar met een focus op de allerkleinsten. Hun voorstellingen worden gekenmerkt door ontroering, herkenning, humor en poëzie. Onder meer het razend spannende Kriep, het muzikale Woesj en het prikke(le)nde Stekeblind speelden al voor scholen in Hasselt.

theater / 1ste, 2de & 3de kleuter / max. 120 / leerling € 4 / individueel € 8

 

lesmap

credits

concept & regie Nikolas Lestaeghe & Frans Van der Aa / spel Nikolas Lestaeghe & Lotte Diependaele / decor Nikolas Lestaeghe, Sarah Geirnaert & Lucas Verbrugge

4hoog.be
 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring