Unforetold

Sarah Vanhee/CAMPO
wo 27
februari
  • wo 27 feb 2019
    20:00
    theaterzaal
    geannuleerd

Unforetold is een voorstelling met zeven kleine wezens. Stille wezens ook, gevoelig voor het onvoorspelde. Ze kunnen erg goed vragen stellen en ontvangen antwoorden in onbekende talen. Ze kunnen zich verstoppen in volle zicht. Deze wezens bevinden zich in duisternis, op een glinsterende, fonkelende, resonerende plek waar ze verborgen en geborgen zijn. Als een wereld zonder tijd.
 

"Wij zijn in die wereld en die wereld is in ons," zeggen ze. "Het is wel nacht maar wij slapen niet. We worden ouder maar we blijven altijd even klein."

In onze wereld gedreven door statements, statistieken en stemmingen, creëert Sarah Vanhee met zeven kinderen tussen 8 en 11 jaar een atmosfeer die uit vragen is opgebouwd, nog niet volledig ontkoppeld van het magische. Niet gepland, niet strategisch, maar bijzonder, betrokken en urgent.
 

CAMPO heeft een traditie makers te vragen om met kinderen voor volwassenen te spelen. Denk maar aan üBUNG (Josse De Pauw), That night follows day (Tim Etchells) en Before your very eyes (Gob Squad).
 

Sarah Vanhee maakte eerder de film The making of justice met zeven gedetineerden, ging in gesprek met bewoners over de kunst in hun huis (Untitled) en besloot een jaar lang niets weg te gooien voor de performance Oblivion.

credits

concept & regie Sarah Vanhee / performance Luka Arlauskas, Warre Beyens, Finne Duym, Monica Keys, Sudenaz Kolukisa, Lily Van Camp & Timon Vanden Berghe / muziek Alma Söderberg & Hendrik Willekens / outside eye Berno Odo Polzer / kostuums & scenografie An Breugelmans / kindercoaching Inez Verhille / coproductie Kunstenfestivaldesarts Brussel, Théâtre Nanterre-Amandiers, HAU Hebbel Am Ufer, BIT-Teatergarasjen, Sommerszene Salzburg, le phénix, scène nationale Valenciennes, pôle européen de création / met de steun van Creative Europe / © Dough Perrine
campo.nu

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten