Nordic reading

Uitgelezen Hasselt met o.a. Joke Emmers, Johanna Spaey & Stoomboot
25 okt 18
20.00 u
  • donderdag 25 okt 18
    20.00 u
    Smaaksalon
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door het literaire landschap. Tijdens deze editie van Nordic night(s) focussen we ons op de kracht en uitstraling van de Scandinavische/Noorse literatuur.
 

Het gerenommeerde panel, met journaliste Anna Luyten en (gewezen) voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, wordt aangevuld met Johanna (Joke) Spaey. Haar meest recente boek is "Kleine encyclopedie van de eenzaamheid". Special guest is Joke Emmers, fenomenale actrice en quizzer en gretige lezer. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.
 

De boeken op tafel zijn: Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? van Johan Harstad, Tussen april en september van Tomas Espedal en Lijkbloem van Anne Mette Hancock. Stoomboot (= Niels Boutsen) blaast en zingt de interludes vol en neemt je mee op muzikale reizen.

En o ja: altijd is er een tombola.

credits

in samenwerking met dienst Cultuur stad Hasselt, Smaaksalon, De Morgen & De Tijd Hervonden / © Amélie Soenen

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring