Over kunstenaars

Uitgelezen Hasselt
do 9
mei
  • do 9 mei 2019
    20:00
    Smaaksalon
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

onderdeel van
ABO6
ABO10

Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3.500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door het literaire landschap.
 

Uitgelezen Hasselt in het Smaaksalon is ondertussen een vaste waarde geworden in het regionale letterenland. Een vertrouwd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt ook dit seizoen alles in goede banen.
 

De mei-editie - als voorloper van de literiaire zomer - zal in het teken staan van 'kunstenaars', meer info volgt.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring