za 9 feb 2019 - 14.00 u

Tussen 2 lijnen - Maud Vanhauwaert

Zotte mix en speelse verhalen
za 9 feb 2019
14.00 u
  • za 9 feb 2019
    14.00 u
    Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

zaterdagmiddaglezing in de Bibliotheek Hasselt Limburg aan het Dusartplein

De zaterdaglezingen in de bibliotheek kennen een lange en goede traditie. Zowel auteurs van fictie als schrijvers van non-fictie komen hier graag het beste van zichzelf geven en kunnen er altijd rekenen op een talrijk en geïnteresseerd publiek.

Maud Vanhauwaert is schrijver en tekstperformer. Ze schreef de bundels Ik ben mogelijk en Wij zijn evenwijdig, en is dit seizoen Stadsdichter van Antwerpen. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Ze brengt een geanimeerde lezing met fragmenten uit gepubliceerd en nieuw werk. Een zotte mix van poëzie, verhaal en experiment!
 

Voor deze Tussen 2 lijnen brengt Maud de geweldige muzikanten Tom Kestens en Geert Waegeman mee, met wie ze We zitten in het ritme opnam. Het album bestaat voornamelijk uit nummers uit de voorstelling Mijn punt is eigenlijk. Maud kiest ervoor deze teksten niet te publiceren op papier, maar alleen maar op golven in de lucht.

onderdeel van
Tussen 2 lijnen

credits

i.s.m. Boekhandel Grim & Bibliotheek Hasselt Limburg / © Jimmy Kets & Inge Delee
maudvanhauwaert.be


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring