© Karoline O.A. Pettersen

Songs with roots

Soetkin & friends (Jan Van Outryve & Didier François)
zo 28 okt 2018
15.00 u
  • zo 28 okt 2018
    15.00 u
    parketzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Soetkin Baptist heeft een glasheldere en warme stem die hart en ziel raakt. Ze trok met Ishtar naar het Eurosongfestival, kleurde projecten van de folkband Olla Vogala, de klassieke gezelschappen Zefiro Torna en graindelavoix en zingt bij de ensembles Encantar en Psallentes.

Sinds september 2013 woont ze in Noorwegen waar ze verder werkt aan een eigen repertoire. Vanavond verkent ze een op en top ‘noordelijk’ repertoire met twee rasechte muzikanten: Jan Van Outryve op luit en Didier François op de Zweedse viool, de nyckelharpa. Dat is de Scandinavische variant van onze draailier, een oud en bijna vergeten strijkinstrument dat een opmerkelijke come-back beleeft.

Vergaap je aan liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels, ballades, wiegeliedjes uit een indrukwekkende verzameling Noorse liederen.

programmaboekje

credits

zang Soetkin Baptist / luit Jan Van Outryve / nyckelharpa Didier François / © Karoline O.A. Pettersen
soetkinbaptist.be
 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring