zo 28
oktober

Soetkin Baptist heeft een glasheldere stem die hart en ziel raakt. Ze zingt van jongs af aan en heeft al menig pad bewandeld. Ze trok met Ishtar naar het Eurosongfestival, kleurde projecten van de folkband Olla Vogala, de klassieke gezelschappen Zefiro Torna en graindelavoix en zingt bij de ensembles Encantar en Psallentes. Daarnaast realiseert ze verscheidene eigen projecten, zoals een verkenning van het Franse chanson, of deze mooie ode aan het hoog-Noorse landschap, waar ze sedert enkele jaren woont.
 

Ze neemt ons mee naar een ongeschonden landschap. Gras, fjorden, de lage zon die nog net boven de horizon staat. In dat (mythische) landschap, achter de piano, met dát uitzicht, ontstond FuRua.
 

Soetkin Baptist gaat op zoek naar het subtiele evenwicht tussen de kwetsbaarheid van haar teksten, de speelsheid van de arrangementen en haar vocale virtuositeit. In symbiose met de warme klanken van Marius Mannes’ cello brengt FuRua een gevarieerd en geheel nieuw repertoire dat ontroert en verbindt.

credits

zang & piano Soetkin Baptist / cello Marius Mannes / © Senne Van der Ven
furuamusic.comCookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten