Boks (1,5+)

Theater De Spiegel
zo 5
mei
onderdeel van
familieABO

Een kleine ruimte. Een zoektocht naar de ander. Smachten naar intimiteit. Botsen. Exploderen. Versmelten hier en daar. Box gevuld met spanning. Ook streling. Ja, dat ook wel eens. Wrevelend gewoel. Wervelend gelach. Aanstekelijk amusement. Het onvoorwaardelijke zoeken. Een explosie van hun samenzijn. In een box.
 

Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Er zijn spanningen, botsingen en emoties. Er zijn (ook) strelingen. Stilaan groeien ze zo naar mekaar toe. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.
 

Boks is een fysieke voorstelling met live soundscape, over een zoektocht naar de ander en samenzijn.
 

Na het succesvolle Ceci n’est pas un livre, Niet drummen, Mouw en het fantastische Nocturama, in première tijdens Krokusfestival 2018, toont Theater De Spiegel nog maar eens hun artistieke topkwaliteit in het werk voor de allerkleinsten.

credits

concept, spel & dans Danaé Bosman & Jotka Bauwens / eindregie & bewegingsadvies Karolien Verlinden / coach Karel Van Ransbeeck / compositie & muzikant Stefan Wellens / kostuums Lies Maréchal / decorontwerp Oona Sauwens & Wim Van de Vyve / © Laure Anne Iserief
despiegel.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten