Big bears cry too (6+)

Miet Warlop/hetpaleis
za 27
april

Welkom in het grote, donkere universum, ergens voorbij de wolken. Daar waar alles kan en alles voortdurend verandert!
 

Kijk uit: daar komt een reeks voorwerpen aan gevlogen. Een te groot hart uit plastic dat enkel in te tomen is door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een mond waar de voortand vanaf geschoten wordt en die in duizend stukken breekt…
 

Vergeet niet: hier is geen begin en geen einde. Je verandert voortdurend van vorm. Nu ben je even een lichaam, straks word je weer iets anders. En uiteindelijk landen we in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen.
 

O ja, ook benieuwd wat er gebeurt met de beer uit de titel? En wat doen die satéstokjes daar? Of wat komt dat spook met de rollende pingpongbalogen vandaan? En waar is dat speciale oog dat het onzichtbare kan zien naartoe?
 

Een grote beer, zwevende objecten, een razend spannende landing en kleurrijke explosies, Big bears cry too is een visuele voorstelling die de verbeeldingskracht sterk prikkelt. En dan hebben we het nog niet gehad over de soundscape waar jullie wel eens een rol zouden kunnen gaan spelen.

credits

concept & regie Miet Warlop / spel Wietse Tanghe & Christian Bakalov / muziek Pieter De Meester, Joppe Tanghe, Wietse Tanghe & Miet Warlop / lichtontwerp Henri Emmanuel Doublier / outside eye Danai Anesiadou / productie Irene Wool vzw / coproductie Vooruit Gent, Gessnerallee Zürich, TJHP Centre dramatique national Strasbourg, AUAWIRLEBEN Theaterfestival Bern / © Reinout Hiel
hetpaleis.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten