Papier (3+)

Dadodans/Gaia Gonnelli
za 27 apr 2019
15.00 u
  • za 27 apr 2019
    15.00 u
    parketzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een wolk, een berg, een vlieger, een hoed van papier? Jawel!
 

Drie dansers kruipen, dansen, sluipen en spelen in een landschap van papier. Op hun reis wappert het papier als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen. Maar als het papier verfommelt, ontstaan er ook nieuwe werelden!
 

In deze werelden blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk. In deze werelden delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid.
 

Net als in Kleur en Ondersteboven combineert Gaia Gonnelli dans weer met andere kunstdisciplines. De beelden en de associaties in haar werk prikkelen de fantasie van de kleinsten en hun (groot)ouders. Componist Wiebe Gotink zal daarbij het papier met klanken beschrijven.
 

Een ode aan de ver-beeld-ing van heel klein en minder klein: welkom in deze papieren wereld van onbegrensde mogelijkheden!

workshop
Voorafgaand leidt Gaia Gonnelli, geïnspireerd door papier, ouders en kinderen door fijne bewegings- en dansspellen om de creativiteit, muzikaliteit en het contact te prikkelen. Want wat is er fijner dan samen te dansen?
14 u, duur 45 minuten, max. 25 deelnemers, gratis, inschrijving noodzakelijk via karin.valee@ccha.be

credits

concept & choreografie Gaia Gonnelli / live muziek Wiebe Gotink
dadodans.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring