Wolinoti, het houten kind (8+)

Dimitri Leue & Kiyotaka Izumi
za 30
maart
  • za 30 mrt 2019
    15:00
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

"Ze waren gelukkig. Het zou fijn zijn om te zeggen: dit waren ze nog lang. Maar ik hoef niet uit te leggen dat het dan een bijzonder kort en stom verhaal zou zijn.

Nee, in een goed sprookje gaat het over geluk en pijn. Het verdriet van deze twee verliefden kwam er al snel. Er ontbrak iets. Ze hadden een fantastisch liefdesspel, maar wat je dan zou kunnen verwachten bleef helaas uit. Er kwam geen vrucht, geen kindje, geen baby of liefdesspruit. Op welke manieren ze ook probeerden. Het ging niet. Hoe ze ook hun best deden. Met kruiden. Het werkte niet. Op andere momenten en plekken. Het lukte niet. Eén ding werd wel groter en groter: hun beider verdriet."

Acteur en auteur Dimitri Leue brengt de woorden tot leven en doet de fantasie sprankelen, knetteren en vonken. Pianist Kiyotaka Izumi geeft het verhaal vleugel(s) met betoverende pianoklanken van Robert Schumann.
 

Wolinoti: een (h)eerlijke vertelling getoetst aan even (h)eerlijke pianomuziek, dus ideaal voor Piano day(s)!

credits

tekst & spel Dimitri Leue / muziek Robert Schuman / piano Pianist Kiyotaka Izumi / muziekdramaturgie Chloë Herteleer / scenografie Vanessa Verstappen & Eva De Mul / kostuums Eva De Mul / decor & lichtontwerp deSingel Antwerpen / productie BAAR / coproductie deSingel Antwerpen / © Vanessa Verstappen


Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten