Giraffe (6+) - Belgische première

Hop Signor Puppet Theatre
zo 3
maart

Er was eens een jongen die graag een speelgoedvliegtuig wilde kopen. Er was eens een oude man die graag één keertje in zijn leven wilde vliegen. Er was eens een geldkistje dat zo graag eens iets meer wilde doen dan muntjes bijhouden. Allen hadden ze een droom…
 

Kunnen ze die waar maken? Dat verklappen we nog niet. Maar er is wel een hele bijzondere giraf en die kan veel. Hoe, dat verklappen we ook nog lekker niet.
 

Maar wat dit Griekse gezelschap met Giraffe allemaal uitspookt op die kleine tafel, dat heet poëzie, fantasie, verbazing, ontroering. Het gebeurt niet zo vaak, maar toen onze programmeur deze voorstelling zag, wilde hij vooral niet dat ze ooit zou eindigen. Omdat schoonheid niet zou mogen eindigen! En omdat het verduiveld moeilijk is afscheid te nemen, zelfs van poppen, als ze op deze manier een eigen ziel gekregen hebben en zowat onze vriend geworden zijn.
 

Giraffe werd op meerdere festivals bekroond als dé beste voorstelling of voor dé beste regie of voor dé meest originele vormgeving. Kortom: Krokusfestival is dan ook blij dit kleine pareltje te kunnen presenteren.

credits

script & regie Evgenia Tsichlia & Thanos Sioris / spel Thanos Sioris & Evgenia Tsichlia / manipulaties Michel Villée / poppen & décorontwerp Evgenia Tsichlia & Thanos Sioris / lichtontwerp Christina Thanasoula & Melina Mascha / muziek Agelos Agelidis, Antonis Skamnakis & Mihalis Kalkanis / © Hop Signor Puppet Theatre
hopsignor.grCookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten