cultuurcentrum Hasselt

Sprookjes enzo

Wit (2+)
za 15 dec 2018
za 15 dec 2018

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert boom, kei, hek en pad, alles wordt... wit!
 

Wit is een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven.
 

Sprookjes enzo creëren al jaren feeërieke en zachte voorstellingen die verwondering oproepen. Eerder coproduceerde CCHA Het rode visje, dat op het Krokusfestival 2012 in première ging.
 

Later waren In de wolken, Sneeuw, De maan in het zand, Klein duimpje en Hans en Grietje te zien op ons podium. De verkeerde afslag richting Hasselt zal het gezelschap dus zeker niet nemen. Zelfs niet als het op deze decemberdag gesneeuwd zou hebben…
 

Ook nu weer tovert artistiek leider Pietro Chiarenza een visueel pareltje, als het ware een ondergesneeuwd sprookje met lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. En wij allen, klein en iets minder klein, mogen mee genieten!

credits

concept & scenografie Marcello & Pietro Chiarenza / regie & lichtontwerp Pietro Chiarenza / spel Peter Dewel & Annemie Pierlé / Katleen Ravoet / muziek Michele Moi / kostuums & grafisch ontwerp Margot De Group / © Margot De Group
sprookjes.be