De roofkes (6+)

Tal en Thee Figurentheater
6 okt 18
14.00 u - 16.30 u
 • zaterdag 6 okt 18
  14.00 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • zaterdag 6 okt 18
  16.30 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

”Dat het overal gevaarlijk is, dat er scherpe dingen rondslingeren, dat weet iedereen, zeker de bange moeders die houden hun kinders binnen of ingepakt. Maar de broers weten wel beter, die weten dat alles wat openligt wel weer aan elkaar groeit, soms nog beter dan ervoor, en dat je van elk korstje een beetje groeit en misschien zijn al die beetjes bij elkaar wel genoeg.”

De roofkes is een zinderend broeierig verhaal over twee broertjes, een grote schervenhoop en bange moeders.
 

De roofkes is een ode aan het veerkrachtige, vrije en spelende kind dat recht heeft op een eigen universum: woest en groots.
 

De roofkes is een woest muzikaal sprookje voor al wie (g)een broer heeft.
 

Tal en Thee nodigt jullie allemaal uit in een ingenieuze installatie, omgeven door video, animatiefilm, (poppen)spel, licht, muziek en geluid. Dit jonge Vlaamse gezelschap slaagt erin om op een bijzondere manier een eigen theatertaal te vinden waarin poppen en objecten een verrassende rol spelen.
 

* roof (de; v(m); meervoud: roven) korst van een wond

credits

concept & spel Maarten Van Aerschot & Reineke Van Hooreweghe / live muziek Peter Verhelst / animatie Jeroen Ceulebrouck / video Isaac Gozin / soundscape Evelien Dockx / poppen Evelien Meersschaut
talenthee.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring