Frank Boeijen

wo 8 mei 2019
20.00 u
  • wo 8 mei 2019
    20.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen raakt met zijn persoonlijke verhaal telkens weer het hart. Omdat zijn teksten beklijven en de muziek vervoert.
 

De afgelopen drie decennia bracht de 60-jarige zanger maar liefst 500 songs en 28 albums uit. Hij werkte samen met Stef Bos, Henk Hofstede, Liesbeth List, Henny Vrienten en Yasmine. En ontving o.a. een Edison, een Gouden Harp en een œuvreprijs.
 

Frank Boeijen vindt zichzelf live telkens opnieuw uit. Nieuwe én bekende songs in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire. De hits van toen - De verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart, Kronenburg Park of Vaderland - worden daarbij op een verrassende manier naar het heden gehaald.
 

Twee jaar na Land van belofte verscheen afgelopen januari het dubbelalbum Palermo, met opnieuw een fraai vormgegeven boek waarin zijn poëtische teksten de allure krijgen die ze verdienen. Na vijf jaar opnieuw in CCHA!

credits

zang, piano & gitaar Frank Boeijen / band n.t.b. / © Maarten Corbijn
frankboeijen.nl

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring