In concert

Van Geel & Van den Begin
do 2 mei 2019
20.00 u
  • do 2 mei 2019
    20.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin. De twee knapste lelijke venten van Vlaanderen. Voorstellen hoeft niet meer. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, hij moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben nu een bijzonder schoon glas in de aanbieding.
 

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op ons gaan loslaten. Nederlandstalige bigband… dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar Jonas en Peter gaan bewijzen dat het een gouden combi is.
 

Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.
 

Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.
 

In het leven is niets zeker, behalve één ding: wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn!

credits

zang Jonas Van Geel & Peter Van den Begin / muzikale begeleiding bigband / © Diego Franssens

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring