di 16 apr 2019
20.00 u
  • di 16 apr 2019
    20.00 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

LABtrio bestaat uit Lander Gyselinck (zie ook STUFF.), Bram De Looze en Anneleen Boehme (CCHA 2016 & 2017). Het trio heeft een eigenzinnige visie met jazz standards en eigen composities. Goed voor een decennium van nationaal en internationaal succes.
 

Tijdens het Tremplin Jazz d’Avignon Festival in 2011 wonnen ze zowel de jury- als de publieksprijs. Sinds spelen ze in binnen- en buitenland en worden ze uitgenodigd op verschillende gerenommeerde festivals.
 

Debuut Fluxus uit 2013 wordt beschouwd als één van de beste cd’s van 2013. Op opvolger Nature city gaan Lander, Anneleen en Bram op zoek naar lyriek en drive, melodieën en beats geïnspireerd door verschillende muziekgenres, van klassieke muziek tot pop en elektronica.

"**** Bezielde improvisaties en knapperige beats kenmerken dit magnifieke album. - ***** Akoestisch en elektrisch vullen elkaar aan, klassiek en modern smelten samen en toch botst het nooit. - **** LABtrio slaagt erin muziek op te laden, vrijwel stil te laten vallen en plots weer vleugels te geven. Een concert met internationale allure. "
De Standaard, 15 februari 2017, Jazzmozaïek, januari 2017 & De Standaard, 27 februari 2017

credits

piano Bram De Looze / contrabas Anneleen Boehme / drums Lander Gyselinck / © Alexander Popelier
labtrio.be
Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring