Plankenkoorts - 50 jaar podium

Johan Verminnen
ma 28 jan 2019
15.00 u
  • ma 28 jan 2019
    15.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Voorjaar 2016 vierde Johan Verminnen zijn 65ste verjaardag met een nieuw album, meteen gevolgd in 2017 met het live album Plankenkoorts.
 

In 2019 is het ook 50 jaar geleden dat Johan zijn carrière begon: in 1969 werd hij als 18-jarige spring-in-‘t-veld laureaat van Ontdek de ster, zeg maar The voice van Vlaanderen van toen. De rest is - een erg rijk gevulde - geschiedenis.
 

En zo presenteert deze nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loopbaan. En ondanks de royale keuze aan klassiekers en recent nieuw werk schrijft Johan ook nog verse songs voor de tour.
 

Laat je onderdompelen in een warm bad van vertrouwde klassiekers en recente parels. Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen op het podium!

credits

zang Johan Verminnen / gitaren & bas Bert Candries / klavieren Leo Caerts / saxofoon, cello, accordeon & hobo Marc De Boeck / percussie & drums Gert Meert / © Marc Debroey
johanverminnen.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring