50 jaar Neil Young

Bjorn Eriksson, Axl Peleman, Patrick Riguelle, Guy Swinnen e.a.
di 4 dec 2018
20.00 u
  • di 4 dec 2018
    20.00 u
    concertzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met Keep on rockin’ in the free world van Neil Young?
 

Het is moeilijk te geloven dat de song al bijna 30 jaar oud is. Nog moeilijker is het om je voor te stellen dat Neil Young toen al een oude rot in het vak was, die 20 jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.
 

Al 50 jaar lang houdt Neil Young zich intussen makkelijk staande tussen het jonge geweld. Met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash of als soloartiest: Neil Young blijft relevant, ook voor een jonge generatie muzikanten en publiek.
 

The needle and the damage done, Heart of gold, Harvest… het zijn gebeeldhouwde songs, die de soundtrack van ons bestaan vormen.

credits

zang & gitaar Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs), Bjorn Eriksson (Eriksson Delcroix), Guy Swinnen (The Scabs), Piet De Pessemier (Mad About Mountains) & Patrick Riguelle / zang & bas Axl Peleman / drums Ron Reuman / keyboard Jan Hautekiet

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring