Rode rozen in de sneeuw

JackoBond zingt Marva
23 okt 18
15.00 u
  • dinsdag 23 okt 18
    15.00 u
    kleine theaterzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

JackoBond heeft al vier albums op de teller en slaagt erin met haar liedjes precies te beschrijven hoe veel mensen zich voelen. Liedjes over liefde en loslaten, over leven. Nu brengt ze met haar band een ode aan Marva.
 

"Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou." De kleine Riet Muylaert hoorde het haar mama vaak zingen terwijl ze samen door de woonkamer dansten. Marva deed haar dromen van Eilanden in groen en blauw en van Rode rozen in de sneeuw.
 

Ondertussen is JackoBond even oud als haar mama toen en heeft ze Marva ook omarmd. “Ik heb zoveel herinneringen aan die liedjes dat ik ze graag zelf wil zingen.”Met bibberende knieën vroeg ze toestemming aan Marva. Het mocht. En daar heeft ze maar één ding op te zeggen: Oempalapapero! Toen Marva de voorstelling bijwoonde, pinkte ze een traantje weg en schonk ze haar eigen rode rozen aan haar muzikale tweelingzus.

credits

zang Riet Muylaert / piano Antoon Offeciers / bas Tim Vandenbergh / drums Karel De Backer / gitaar & viool Stefan Wellens / © Hans Vangeel
jackobond.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring