wo 15 mei 2019 - do 16 mei 2019

Ja, maar eerst een diploma

Adriaan Van den Hoof
wo 15 mei 2019
-
do 16 mei 2019

"Al 10 jaar en vijf voorstellingen. Had ik het geweten… Ik was er opnieuw aan begonnen."

Na vier succesvolle theatershows kruipt Adriaan nog maar eens op het podium, geflankeerd door muzikant Tom 'Pele' Peeters. Een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden over: "Zijn we geworden wie we aanvankelijk wilden zijn? Zijn we op het punt geraakt waar we dachten te geraken? Zijn er nog onbeantwoorde verlangens en dromen die moeten worden ingevuld? Of zijn we misschien al klaar om zachtjes in te slapen? Ik dacht het niet!"
 

Ja, maar eerst een diploma is een bij momenten hilarische zoektocht die zich op blote voeten over een muzikaal tapijt begeeft.
 

"Mornings are for coffee and contemplation." Chief Hopper, Stranger things

Adriaan Van den Hoof scoorde de voorbije jaren in televisieland hoge punten in Vlaanderen en ver daarbuiten met Sorry voor alles. Met Ja, maar eerst een diploma ruilt hij wederom het scherm voor het theater om te doen waar hij goed in is: vertellen om te ontroeren, te lachen en heel af en toe eens na te denken.

credits

spel & tekst Adriaan Van den Hoof / muziek Tom ‘Pele’ Peeters / © JOKKO
adriaanvandenhoof.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring