cultuurcentrum Hasselt

Jens Dendoncker

Bang van Dendoncker
za 9 feb 2019 - 20.00 u
za 9 feb 2019
20.00 u

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door menig jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn ‘hoge aaibaarheidsfactor’ en ‘geloofwaardig, ijzersterk spel’, brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.
 

Bang van Dendoncker leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende 4-sterren recensie in de Standaard. Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in Hoe zal ik het zeggen?, Beste kijkers en De slimste mens ter wereld werden goed gesmaakt.
 

Soms met een kinderlijke naïviteit, bij wijlen met de allure van een echte ‘angry young man’ vertelt Jens Dendoncker een persoonlijk verhaal. Een verhaal over het schijnbaar eindeloze geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het publiek!
 

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

**** Als je in deze sector echt wil meetellen, moet je de theaters in met een avondvullende voorstelling. Het is het ultieme ingangsexamen én Dendoncker is met glans geslaagd. (…) Brutaal en grofgebekt maar wel een klein hartje. Even genadeloos voor zichzelf als voor anderen.

De Standaard, 4 december 2017

credits

van & met Jens Dendoncker
jensdendoncker.be