do 31 jan 2019 - 20.00 u - 21.30 u

Belpop Bonanza Quattro - Een dolle rally door het Belgische muzieklandschap

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing
do 31 jan 2019
20.00 u - 21.30 u
  • do 31 jan 2019
    20.00 u - 21.30 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De apostelen van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven.
 

Aflevering 4 wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4x4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Zedelgem of Bilzen. Verrassing…

Interview Jan Delvaux

**** Een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin. - **** Het plezier van het weetjes spuien spat van het podium. De muziekliefhebbers worden op hun wenken bediend.

Het Nieuwsblad & De Standaard

credits

met Jan Delvaux & Jimmy Dewit / © Jef Boes
belpopbonanza.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring