Van Peel overleeft 2018 - De 10de eindejaarsconference

Michael Van Peel
di 11
december
onderdeel van
ABO6
ABO10

2018. De kieskoorts trok als een epidemie door het land. Na vier verkiezingsvrije jaren - een legendarische periode van eendracht, voorspoed, daadkracht en samenhorigheid - was het plots gedaan met de politieke vrede. Zelfs binnen de meerderheid, die hechte coalitie, werd er plots gekibbeld en vielen partijen elkaar aan, alsof ze elk altijd al hun eigen agenda hadden gehad. Kiezers stonden paf.
 

Het circus trok voorbij, de boer ploegde voort en uit het modderige mengsel van assen en tranen boetseerde Van Peel zijn tiende eindejaarsconference.
 

Alles kwam dan toch nog goed.
Of niet.
Hoe dan ook.
Dank oe voor de bloemen!
 

Michael Van Peel speelt voor de tiende keer (jawel), en voor de vijfde keer op rij in CCHA (hoera!), zijn jaaroverzicht in een zowel scherpzinnige als hilarische eindejaarsconference!

credits

tekst & spel Michael Van Peel / in samenwerking met Canvas, Radio 1, Arenbergschouwburg & Café The Joker / © Johannes Vande Voorde
michaelvanpeel.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten