Aangewaaid

Cie sQueezz
ma 7
mei
  • ma 7 mei
    13:30
    podium op podium theaterzaal
    Geweest

Ik hoor
ik voel
ik zie
iets
Wat is het?
Het heeft vast een reis afgelegd voordat het hier kwam aanwaaien.
Nadat we samen hebben gedrumd en gedanst zal het weer verder waaien naar een andere plek.

In Aangewaaid draait alles om verbinding. Verbinding tussen de vele verschillende mensen die onze maatschappij vormen. We lijken soms niet meer te weten hoe dat moet. We lijken soms niet te weten waarom het nodig is.

Cie Squeezz maakt gebruik van live muziek, beeldende kunst en dans om een collectief bewustzijn te vatten. Drie installaties worden bespeeld door de danseres, de muzikant en uiteindelijk ook door jullie, het publiek.

de makers
Cie Squeezz (NL) bestaat uit theatermakers/performers Marie-Rose Mayele en Anne-Beth Schuurmans. Ze ontmoetten elkaar bij danstheater Aya en richtten daarna hun eigen gezelschap op. Ze maken danstheater en beeldrijke ervaringen voor jong en oud, en laten zich daarbij inspireren door gebeurtenissen uit het leven. Ze stonden eerder in CCHA met Wonderzoekers.

Aangewaaid wordt mede gecoproduceerd door P2, het coproductieplatform voor podiumkunsten voor een jong publiek, gecoördineerd door CCHA en Theater aan het Vrijthof.

dans / max. 120 / leerling: 4 euro / individueel: 8 euro

Credits

concept Anne-Beth Schuurmans / in samenwerking met Elian Smits & Dennis van Tilburg / choreografie/regie Anne-Beth Schuurmans/Cie sQueezz / geluidenlandschap Dennis van Tilburg / dans Gwen Langenberg of Josephine van Rheenen / live muziek Adriaan Groffen / coproductie P2 - cultuurcentrum Hasselt & Theater aan het Vrijthof Maastricht in het kader van de interlimburgse subsidies / met dank aan Ingrid Wolff, festival 2 Turven Hoog / © Saris & den Engelsman

cie-squeezz.com

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring