Buurman in de bieb

plan d-/Andreas Denk
vr 4
mei
  • vr 4 mei
    13:30
    kleine theaterzaal
    Geweest

De twee buurmannen zitten samen in de bibliotheek. De een is driftig aan het gamen op de computer, de ander kijkt naar filmpjes op zijn iPad. Omringd door torenhoge kasten vol met boeken, verliezen de twee vrienden zich in de digitale wereld. Maar dan vallen de computers plotseling uit. Wat nu? Tijd voor een spannende ontdekkingstocht door de bieb!

De buurmannen klimmen in de boekenkasten, laten zich naar beneden glijden en houden net op tijd een omvallende boekenkast tegen. Ze slaan de verschillende boeken open en verdwalen in fantastische verhalen en brengen prachtige tekeningen tot leven. Ze lezen, ze kijken, ze luisteren en dansen tussen de boeken door. Binnen een mum van tijd is de bibliotheek veranderd in een vrolijke chaos.

De makers
Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk (NL) maakt met zijn plan d- muzikaal danstheater voor jong en oud.

Buurman in de Bieb maakt deel uit van de buurmannenreeks Buurman op vakantie (première op het Krokusfestival 2012), Buurman in de Winter en Buurman in de Natuur. Steeds weer gaat er heel wat mis in de wereld van de buurmannen, maar de vrienden weten dat steeds weer op geheel eigen wijze prachtig op te lossen.

dans / max. 200 / leerling: 4 euro / individueel: 8 euro

Credits

idee, concept & choreografie Andreas Denk & Jordi Casanovas / dans Andreas Denk, Jordi Casanovas  / © Esther de Boer  

plan-d.nl

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring