Lef!

Laura Van Hal/STIP Theaterproducties
do 1
maart
  • do 1 mrt
    13:30
    kleine theaterzaal
    Geweest

Het zou toch heerlijk zijn als je nooit meer bang bent, als je gewoon kan doen! Lekker buiten de lijntjes kleuren, wat anderen hier ook van mogen vinden. Maar wie of wat weerhoudt ons hier eigenlijk van?

Angst is een slechte raadgever, zeggen ze. Maar is dat wel zo? Angst is er ook om ons te behoeden voor gevaar, om weloverwogen beslissingen te nemen en risico’s in te schatten. Maar wat als angst de overhand krijgt en belemmerend gaat werken?

Vijf acrobaten balanceren op elkaar en op de grens tussen gevaar en verstand. LEF! is een spectaculaire circustheatervoorstelling voor waaghalzen, watjes, avonturiers, thuisblijvers en mama’s kindjes.

de makers
Laura van Hal (NL) maakt circustheater voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Ze geeft een diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren en neemt haar publiek mee op een avontuurlijke reis. Eerder stond ze in CCHA met de voorstellingen LOOP, NET en VLIEG OP!

theater / max. 200 / leerling: 4 euro / individueel: 8 euro

Credits

concept & idee Laura van Hal / regie Laura van Hal / dramaturgie Martine van Ditzhuyzen / spel Trio Pourquoi Pas & Tall Tales

lauravanhal.nl

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring