Maité, het meisje en de vogel

Spirelli vzw, art-spot.be & Theater FroeFroe
di 27
februari
  • di 27 feb
    13:30
    podium op podium theaterzaal
    Geweest

In den beginne was er niets. Donker. En aan de horizon kwam een klein lichtje. En de dingen werden duidelijker. En de bomen groeiden. En de dieren kregen lange sierlijke schaduwen in het warme licht van de zon. En Maité (het meisje) stond op en ontdekte de palmbomen op Hawaii en de muziek van Martin Denny.

Maité, het meisje en de vogel is roadmovie schimmenspel dat met kinderlijke bokkensprongen danst op de exotische klanken van Les Baxter en Martin Denny. Een absurd, darwinistisch scheppingsverhaal zonder woorden en met live muziek. De levenswandel van Maité, waarbij Godzilla, de giftige appel van sneeuwwitje, de eerste man op de maan en een gebraden kip, een rol spelen.

de makers
Theater FroeFroe hoeven we niet meer voor te stellen. Zij veroveren CCHA iedere keer ze in huis zijn, dat is bekend. Voor Maité, het meisje en de vogel gingen ze een samenwerking aan met Spirelli vzw en art-spot.be. Bruno Vansina won het Jazz Concours van Breda en is bekend van zijn werk bij FES, Brussels Jazz Orchestra en Lady Linn & Her Magnificent Seven.

muziektheater / max. 120 / leerling: 4 euro / individueel: 8 euro

Credits

regie Dimitri Duquennoy / artistieke leiding Marc Maillard / schimmenspel Bruno Vansina / muziek Martin Denny, bewerkt door Pierre Vervloesem & Bruno Vansina / dansers/acteurs Katrien Vandergooten & Isabelle De Keyser / muzikanten Bruno Vansina, Pierre Vervloesem & Frank Van Eycken / video Bram Goots

froefroe.be & art-spot.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring