Schoon

Jan Jaap van der Wal
do 3
mei
  • do 3 mei
    20:00
    theaterzaal
    Geweest

Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal. En vice versa. Zijn eerste speciaal voor Vlaanderen gemaakte voorstelling De nieuwe Belg trok overal volle zalen. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken, met als laatste wapenfeit een indrukwekkende passage tot in de finaleweek in De slimste mens.

Schoon is de tweede voorstelling die Jan Jaap speciaal voor én in Vlaanderen maakt. De liefde tussen Jan Jaap en zijn tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, ze is dieper geworden. In Schoon gaat hij dieper in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes en scherpe hoekjes, zowel als de uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal 'schoon'. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit belooft het een 'schone' avond te worden!

"**** Superieure stand-upcomedy van een ervaren rot in het vak die toch de moed heeft om buiten zijn comfortzone te treden." De Standaard, maandag 15 januari 2018

Credits

tekst & spel Jan Jaap van der Wal / © Koen Bauters

janjaapvanderwal.nl

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring