Vragen over uitgestelde en geannuleerde voorstellingen?


Beste CCHA-bezoeker 

Meer dan 2 maanden zijn de deuren van CCHA nu al dicht. Wanneer we elkaar terugzien? Dat is nog onduidelijk, maar dat we niet voor september in onze zalen van dans, woord, muziek zullen kunnen genieten, is helaas wel zeker.

Een beetje goed nieuws is er wel van de expo PLAYGROUND die vanaf zondag 13 september te bezoeken zal zijn, op die zondag zelfs met een aangepaste en veilige ‘ouverture’!

VOORSTELLINGEN MET EEN NIEUWE DATUM
Voor een aantal hebben we wel al een datum in het seizoen 2020-2021 gevonden en blijven de kaarten geldig:
° (14 maart) Tussen 2 lijnen met Paul Scheffer wordt verplaatst naar 12 september 2020
° (29 maart) Salon Libeer (Julien Libeer en Annelien Van Wauwe) wordt verplaatst naar 28 maart 2021
° (29 maart) Liebrecht Vanbeckevoort en Severin von Eckardstein wordt verplaatst naar 28 maart 2021
° (01 april) Lady Linn & Her Magnificent Bigband wordt verplaatst naar 5 november 2020
° (02 april) Xander De Rycke wordt verplaatst naar 19 april 2021
° (03 april) Soulsister wordt verplaatst naar 4 oktober 2020
° (25 april) Tussen 2 lijnen met Erwin Mortier wordt verplaatst naar 14 november 2020
° (05 april) Lisbeth Gruwez & Claire Chavalier wordt verplaatst naar 27 maart 2021
° (26 mei) Stef Bos wordt  verplaatst naar 26 mei 2021

JAN JAAP VAN DER WAL
Maar deze tijden zijn onzeker en dan kan zelfs een verplaatste voorstelling nog eens verplaatst worden. Zo vernamen we dat de voorstelling van Jan Jaap van der Wal niet door zal gaan op 17 oktober 2020 maar verplaatst wordt naar 16 oktober 2021. Daarom hebben we besloten ook voor deze productie de retributie op te zetten. Mocht u een kaartje gekocht hebben, dan zal u eerstdaags door ons gecontacteerd worden.

RETRIBUTIE
We zijn op 4 mei gestart met de terugbetaling van duizenden kaartjes van geannuleerde voorstellingen. U kreeg daarbij de keuze tussen volledige terugbetaling, een Theaterbon voor een andere voorstelling of een donatie aan ons cultuurfonds. Ik kan u vandaag, maandag 25 mei, meedelen dat, op een paar specifieke situaties na, alle geannuleerde voorstellingen afgehandeld zullen zijn tegen het einde van deze week.

DANK U
Van de geannuleerde voorstellingen heeft u in 60% gekozen voor terugbetaling, 27% opteert voor een Theaterbon en 13% van u doneert het geld aan ons cultuurfonds. Dat willen we volgend seizoen inzetten om individuele kunstenaars en lokale en/of kleine gezelschappen zonder structurele werkingsmiddelen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Immers, deze kunstenaars en gezelschappen hebben het echt heel moeilijk. Uiteraard zullen we u later graag concreet informeren over deze projecten.

SEIZOEN 2020-2021
Hoe graag we ook zouden willen: hoe dat eruit zal zien en wanneer dat te zien zal zijn, dat weten we zelf nog niet helemaal zeker. We verwachten heel binnenkort meer informatie te horen vanuit de Veiligheidsraad en op basis daarvan gaan we dan aan de slag om de programmering 2021 aan te passen aan de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Want daar willen we volop op inzetten: waarborgen dat u op een veilige én aangename manier van dans, theater, muziek kan blijven genieten!

in naam van het hele CCHA-team
Gerhard Verfaillie, directeur

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring