We zien elkaar snel weer terug! 
De deuren van onze schouwburgen gingen in maart abrupt in het slot. Artiesten, medewerkers én publiek bleven verweesd achter. Nu kijken we stilaan uit naar een veilige heropstart vanaf 1 september. Met een hoopvolle blik op een nieuwe toekomst voor cultuur. Intussen alvast: een fijne zomer!

aankondiging seizoen 20-21
De voorbije weken werkten we achter de schermen aan een aangepast programma voor het najaar. Na heel wat schrap- en schuifwerk komen we stilaan tot een hopelijk definitieve maar sowieso creatieve, originele en veilige (najaars) programmatie!

Zet woensdag 26 augustus alvast in je agenda want dan lanceren we het (najaars)programma, online én via een xs-brochure. Die dag start ook de kaartverkoop.

Wat je mag verwachten? Een mix van heerlijke concerten, exquis theater, meeslepende dans, kleppers uit de literatuur en een hoop verrassende extra’s. We teasen maar al te graag enkele namen: Rosas, Lisbeth Gruwez, SKaGeN, Toneelhuis, Abattoir Fermé, Theater FroeFroe, Bontehond, Antwerp Symphony Orchestra, Belgian National Orchestra, Eliane Rodrigues, Robin Verheyen, Laïs, Efterklang, Xander De Rycke, Kamagurka & Herr Seele en vele anderen.

Blijf op de hoogte via deze website, Facebook en onze nieuwsbrieven!


September sessies
CCHA heropent op 1 september, en in de theaterzalen start het seizoen eind die maand. Maar: zo lang willen we niet wachten!  Drie weken lang kan je elke avond genieten in onze ‘binnentuin’, pal in het hart van het gebouw.

Geen grootschalige seizoensstart, maar muziek en woord in een intieme setting. Op het programma o.a. Mon-o-Phone, De Held, Marie François en Het nieuwstedelijk. Meer info & tickets vanaf midden augustus!


PLAYGROUND opent (alsnog) in september!
De tentoonstelling PLAYGROUND, die gepland was vanaf maart en dus nooit opende, bloeit open op zondag 13 september met een veilige ‘ouverture’. Bewonder alsnog de foto’s over spel-en speelplekken in Hasselt van Carla Kogelman en het fotowerk van Jessica Wilson en Iene Mesotten! meer info


heropstart artistieke werkplek HET LAB

CCHA/Krokusfestival creëerde, met steun van stad Hasselt, een unieke repetitieruimte voor theater- en dansgezelschappen voor jong publiek: HET LAB. Het Limburgs jeugddansgezelschap tout petit werkt er sinds begin juni aan hun nieuwste productie die in oktober in CCHA in première gaat. Vanaf augustus draait HET LAB op volle toeren. Volg de LAB-residenten!  


dank u
Van de geannuleerde voorstellingen heeft u in 60% gekozen voor terugbetaling, 27% opteert voor een Theaterbon en 13% van u doneert het geld aan ons cultuurfonds. Dat willen we volgend seizoen inzetten om individuele kunstenaars en lokale en/of kleine gezelschappen zonder structurele werkingsmiddelen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Immers, deze kunstenaars en gezelschappen hebben het echt heel moeilijk. Uiteraard zullen we u later graag concreet informeren over deze projecten.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring