werken bij CCHA

spontaan solliciteren

Je kan spontaan solliciteren door ons een motivatiebrief en curriculum vitae te bezorgen. Je gegevens worden dan bijgehouden en we houden je de komende drie maanden op de hoogte van onze vacatures.

 

gelegenheidspersoneel

De werking van CCHA is gestoeld op een hele ploeg medewerkers. Onontbeerlijk voor een professionele, klantvriendelijke ontvangst van onze klanten zijn onze gelegenheids-medewerkers! Je hebt ze wellicht al eens ontmoet in het cultuurcentrum: bij de ticketcontrole, bij de vestiaire, bij het verwelkomen van het publiek in de zaal of misschien wel bij de programma- of merchandiseverkoop? Ook backstage zorgt de gelegenheidsmedewerker ervoor dat de artiesten goed onthaald worden en helemaal klaar zijn voor de voorstelling.

We zoeken het volgende profiel:

 • Bereid zijn om 's avonds én in het weekend te werken. Indien je ook tijdens de kantooruren beschikbaar bent, is dat een groot pluspunt!
 • Bereid zijn om je minstens 10 keer per maand in te zetten (= minimum duur per activiteit is anderhalf uur). Voldoende beschikbaar zijn is een absolute must!
 • bereid zijn om zich voor een langere periode te engageren
 • een verzorgd en vriendelijk voorkomen hebben
 • beleefd en gemotiveerd zijn
 • vlotte omgang met klanten
 • verzorgd taalgebruik
 • een zekere culturele interesse hebben
 • zelfstandig kunnen werken
 • min. 18 en max. 65 jaar oud zijn
  Let op: een (invaliditeits)uitkering is helaas niet combineerbaar met deze job.

Lijkt dit takenpakket je wel iets? Heb je voldoende vrije tijd, zowel overdag als ’s avonds? Solliciteer dan voor 25 augustus 2018 d.m.v. een mail met motivering en CV bij jobs@ccha.be. Je wordt nadien uitgenodigd voor een gesprek. Let op: een (invaliditeits)uitkering, thematisch verlof en tijdskrediet zijn helaas niet combineerbaar met deze job.

 

vrijwilligers

Zin om mee te draaien bij de voorbereiding en uitwerking van één van onze festivals of help je liever mee in de dagelijkse werking van CCHA? Gemotiveerde vrijwilligers zijn altijd welkom voor allerlei praktische ondersteuning, zoals:

 • het onthaal van bezoekers en artiesten
 • de begeleiding bij schoolvoorstellingen (onthaal, begeleiding en toezicht)
 • helpen bij de voorbereiding van dans- en muziekvoorstellingen (kleedsters): (hand)wassen, drogen, strijken en herstellen van kledij 
 • promotie voeren voor het cultuurcentrum door te flyeren op locatie of ander promomateriaal te verdelen
 • onze projecten deskundig op beeld of in woord kunnen vastleggen voor social media gebruik
 • helpen met administratie, bv. grote verzendingen
 • hulp bij opbouw en afbraak tentoonstellingen
 • productieondersteuning van dans- en theatervoorstellingen, van artiestencatering klaarzetten over het zoeken van specifieke attributen tot het ophalen of wegbrengen van artiesten (een rijbewijs en een eigen wagen zijn hiervoor noodzakelijk)

Meer informatie over vrijwilligerswerk en de wetgeving daarover vind je via www.vlaanderenvrijwilligt.be/wetgeving

 

Download hier de privacyverklaring voor vrijwilligers.

 

stage

We zoeken steeds gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten, dit kunnen uitvoerende taken/ondersteuning geven zijn op vlak van communicatie, productie als marketing, alsook diverse onderzoeksopdrachten uitwerken (bv. festivals, culturele beleving, doelgroepenwerking, heractiveren van klanten, educatieve werking, publiekswerking, scholenwerking, marketingbeleid, hrm beleid, licht- en geluidtechniek…). We zoeken stagiai(e)rs op zowel master als bachelor niveau.

Een vlotte pen, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten. Elke stageaanvraag moet vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen!

Om de haalbaarheid te vergroten en slaagkansen te verbeteren, nemen we niet meer dan 2 stagiair(e)s per seizoen aan en enkel stagiair(e)s die gedurende een langere periode (2 à 3 maanden) voltijds stage kunnen lopen. 

 

vakantiewerk

Vakantiewerk is helaas niet mogelijk in CCHA. In de maand juli zijn we gesloten en de aanloop voor het nieuwe theaterseizoen nemen we in augustus, een te kalme maand om een jobstudent in te schakelen.Interesse? Stuur je motivatiebrief en C.V. naar cultuurcentrum Hasselt, t.a.v. Katrien Buvens, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt of mail naar jobs@ccha.be.

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten