privacyverklaring & disclaimer

privacyverklaring

Cultuurcentrum Hasselt vzw. (hierna afgekort CCHA) is begaan met je privacy, respecteert die ook én neemt de nodige voorzorgen om je gegevens te beschermen. In deze privacy-verklaring geven we heldere en transparante informatie over welke gegevens we verzamelen en hoe we met deze gegevens omgaan.

CCHA houdt zich daarbij aan de Belgische privacywet van 8 december 1998 en de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) of Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018.

Download hier de privacyverklaring voor sollicitanten.
Download hier de privacyverklaring voor vrijwilligers.
 

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?

CCHA verzamelt jouw naam en voornaam, adres, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer, emailadres, voorkeurstaal, facturatiegegevens en login.

Bepaalde elektronische gegevens worden bewaard in statistieken, hetgeen ons toelaat het surfgedrag van onze website beter te analyseren. Deze gegevens kunnen bestaan uit browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat je apparaat gebruikt en de domeinnaam van de website waarlangs je op onze website terecht gekomen bent. Deze gegevens zijn en worden niet gekoppeld aan een persoonlijk profiel (bv. jouw account of jouw klantenrecord in onze databank).

We verzamelen ook gegevens die je zelf online post en aldus openbaar maakt. Het is ons toegelaten om deze gegevens te gebruiken en eventueel opnieuw te publiceren op sociale media.

 

Hoe verzamelen wij je gegevens?

Je persoonsgegevens verzamelen we:

  • wanneer je je registreert voor één van onze nieuwsbrieven
  • wanneer je een account aanmaakt
  • wanneer je tickets aankoopt
  • wanneer je gebruik maakt van onze website

 

 

Waarvoor gebruikt CCHA deze gegevens?

De verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt

  • om de bestellingen te kunnen leveren van de producten die op onze website te koop aangeboden worden t.b.v. klantenadministratie
  • om de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren
  • om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren
  • om de informatie over onze producten en/of diensten relevanter te maken voor jou en om de publiciteit/marketing beter af te stemmen op je mogelijke interesses en behoeften
  • om websitegedrag te analyseren
  • om je als gebruiker te identificeren zodat je kan inloggen op onze website
  • om je voorkeuren te onthouden

 

Wie verwerkt je gegevens?

Je persoonsgegevens worden binnen CCHA verwerkt door onze eigen medewerkers. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van producten (bv. website, ticketingsoftware) en diensten (bv. bezorgdiensten) die door andere organisaties worden geleverd. Met elk van deze organisaties heeft CCHA een verwerkingsovereenkomst afgesloten die o.a. de verwerking en bescherming van je persoonlijke gegevens regelt. We hebben bovendien interne maatregelen voorzien die toezien op de effectieve en veilige verwerking van je gegevens.

 

Wie krijgt toegang tot je gegevens?

Bepaalde persoonlijke gegevens kunnen opgevraagd worden door politiediensten teneinde te voldoen aan wetgeving of om onszelf, receptieve partners of derden te beschermen.

 

Hoe worden je gegevens bewaard en beveiligd?

Bij het plaatsen van een bestelling bewaren wij zorgvuldig en veilig je persoonsgegevens in onze database.
Creditcardgegevens of financiële gegevens worden niet door ons bewaard. Dit gebeurt door de daartoe aangewezen betrouwbare partner (bv. Mollie, Ingenico, Atos Wordline) die je betalingsgegevens uiterst veilig behandelt en bewaart.

 

Welke keuzes kan jij maken over hoe CCHA je gegevens gebruikt?

Wanneer je een account aanmaakt, tickets koopt of je inschrijft voor één van onze nieuwsbrieven, geef je toestemming om je persoonsgegevens te verzamelen, te verwerken of te gebruiken voor specifieke doeleinden.

Wil je deze toestemming intrekken, dan kan je met ons contact opnemen via mijnprivacy@ccha.be.

Je kan je ook afmelden voor het ontvangen van marketingberichten door je voorkeuren te wijzigen je eigen account. Je kan je eveneens afmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven via je voorkeuren of via de link in elke nieuwsbrief.

Wil je niet alle cookies toestaan, dan kan je de instellingen van je browser wijzigen (zie help-menu van je internetbrowser). Hou er wel rekening mee dat wanneer je deze instellingen wijzigt en/of cookies blokkeert, je bepaalde functionaliteiten van onze website mogelijks niet optimaal kan gebruiken.

 

Vragen of klachten?

Heb je vragen of klachten over ons privacybeleid of over je privacy of wil je graag een afschrift ontvangen van de gegevens die wij over jouw bijhouden? Neem dan contact op met:
CCHA/cultuurcentrum Hasselt vzw., Kunstlaan 5 - 3500 Hasselt - mijnprivacy@ccha.be

 

Kan dit privacybeleid bijgewerkt worden?

CCHA kan deze privacyverklaring wijziging als gevolg van gewijzigde diensten, feedback van klanten of wijzigingen in de privacywetgeving. De laatste versie is steeds op deze website terug te vinden, alsook aan de kaartverkoop. De laatste wijziging gebeurde op 18/05/2018.

 

disclaimer

Alle informatie m.b.t. de voorstellingen is gebaseerd op de gegevens zoals per april 2018 verstrekt door producenten, gezelschappen en artiesten. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden. 

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten