coulisse, het nieuwe tijdschrift van CCHA!

De voorbije maanden werd er achter de schermen in CCHA gebroed op en geschaafd aan een nieuw magazine. Nee, geen maandblad, maar een blad dat we 2 of meer keer per jaar (gaan) maken en waarin we niet de nadruk leggen op de voorstellingen en/of activiteiten maar op onze werking, op CCHA als open cultuurhuis. Met het blad willen we eerder het huis 'een gezicht' geven, weetjes geven over het reilen en zeilen, dan alles in te zetten op de voorstellingen.Ter illustratie. Er is een rubriek over enkele hoogtepunten/bijzondere voorstellingen uit de rijke CCHA-geschiedenis. We hebben een artikel over de vrijwilligers. We geven het woord aan 5 toeschouwers. Er is aandacht voor (nieuwe) medewerkers. We stellen de plannen van de backstage voor. Er is een fotoreportage over de opbouw van een voorstelling. En er zijn interviews met artiesten die weldra in CCHA spelen.
 

Kortom: een fijn en leuk blad dat meer gaat over onze werking dan over onze programmering!
 

Op woensdag 9 januari te ontdekken in Het Belang van Limburg en De Standaard, edities Limburg en Vlaams-Brabant, en ook hier. Veel leesplezier!

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring