driejarige projectsubsidie voor HET LAB

Zonet vernamen we dat onze projectsubsidie-aanvraag bij de Vlaamse Gemeenschap voor de uitbouw en werking van HET LAB door de minister is goedgekeurd.
 

HET LAB is een initiatief van cultuurcentrum Hasselt/Krokusfestival en kan rekenen op facilitaire en financiële steun van de stad Hasselt die in zijn beleid inzet op creatie en de ondersteuning van een plek voor kunstenaars. HET LAB wordt voor zijn inhoudelijke werking ondersteund door projectsubsidie van de Vlaamse Overheid.HET LAB richt zich op 'artist development', de ontwikkeling van makers voor jong publiek, door ze inhoudelijk, infrastructureel en organisatorisch te steunen. Op die manier ontwikkelen CCHA, het Krokusfestival en HET LAB zich in de stad en de regio tot een inspiratieplek waar kunstenaars zowel tonen als maken. Een unieke werkplek in het Vlaamse landschap voor de kunsten voor jong publiek.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring