Regiotheater & Regiodans

home > programma > projecten > Regiotheater & Regiodans

Regiotheater & Regiodans - Theaters(s) zonder grenzen / Euregionaal cultureel project

Théâtre de la Place Luik, Theater aan het Vrijthof Maastricht, Chudoscnik Sunergia Eupen, Kulturbetrieb Aachen en cultuurcentrum Hasselt werken al een tijdje samen in een Euregionaal cultureel project.

Een programmering met voorstellingen van uitzonderlijke kwaliteit en ook nog elf festivals: theater(s) zonder grenzen is ook in 2011/2012 volop in beweging! Maar er is meer want dit seizoen presenteren we ooktwee coproducties!

11-12: VOORSTELLINGEN
Service To Others/Petrus, Krzysztof Warlikowski, Claudio Bernardo, Luc Perceval, Ivo Van Hove, Wayne McGregor,Guy Cassiers, Constanza Macras: ook dit seizoen kan u kennis maken met werkelijkde Europese top van theater en dans.

11-12: MET DE BUS NAAR
Voor alle voorstellingen kan u met de dansof theaterbus mee, inclusief inleiding en drankje.

11-12: FESTIVALS
Pays de Danses, Haaste Töne, Maastricht Toneelstadfestival of ons eigenste Krokusfestival: sla er even de brochure RegioTheater RegioDans of de website op na voor de programmering!

11-12: PRODUCTIE
Nieuw dit jaar zijn de twee voorstellingen die gerealiseerd worden met steun van onze samenwerking. Op pagina 85 leest u meer over Smatch² van het Luikse gezelschap le CORRIDOR.
En dan is er natuurlijk Moresnet van de Hasseltse theatermakersgroep de Queeste, in januari 2012 bij ons in Hasselt (zie pagina 133).

INFORMATIE
In juni verschijnt de brochure RegioTheater RegioDans. U kan uiteraard ook terecht op www.regiotheaterdans.eu.

    Sponsors cultuurcentrum Hasselt vzw. Website stad Hasselt. Website provincie Limburg. Website vlaamse overheid. Website Belfius bank. Website Cristal Alken. Website Het Belang Van Limburg. Website cultuurplatform Limburg. Website uit in Hasselt.

algemeen
Kunstlaan 5, 3500 Hasselt
tel. +32 11 22 99 31
fax +32 11 24 32 07

kaartverkoop
tel. +32 11 22 99 33
fax +32 11 24 32 07

cultuurcentrum Hasselt
pers | mijn winkelmandje

sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
   
jun