home > praktisch > publiekswerking

mijn ccha: cultuurcentrum hasselt beloont haar trouwe klanten
Als trouwe en vaste bezoeker van cultuurcentrum Hasselt ontvang je elk jaar onze nieuwe seizoensbrochure, en, als je daar om vroeg, ons maandblad en/of onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Je maakt ook telkens kans op één van de mooie prijzen van onze boek&win-actie bij aanvang van het seizoen.

Maar we willen bezoekers die het cultuurcentrum Hasselt al geruime tijd een warm hart toedragen een aantal exclusieve voordelen en verrassingen aanbieden via het loyaliteitsprogramma Mijn ccha.
Als je sinds het seizoen 2003-2004 minstens 100 tickets kocht kom je al in aanmerking. Mijn ccha is er enkel en alleen voor jou! We houden je via e-mail op de hoogte van je exclusieve voordelen.

Lees hier de veelgestelde vragen.

Theaterbon
Aan de plaatsbespreking kunnen Theaterbonnen aangeschaft worden (8 euro per bon). Je kan deze bonnen ook telefonisch (011 22 99 33) of via e-mail (plaatsbespreking@ccha.be) bestellen, waarna je een overschrijvingsformulier ontvangt (2,5 euro administratiekosten worden aangerekend). Na ontvangst van betaling worden ze opgestuurd. De ontvanger kan deze bonnen gedurende twee jaar inruilen voor kaarten.

lezingen & nabesprekingen
Sommige voorstellingen worden vooraf of nadien toegelicht door deskundigen. Deze gratis inleidingen/nabesprekingen worden aangekondigd in de programmabrochure, in het maandbladen en op de website.

rondleidingen
Wens je persoonlijk kennis te maken met de werking van cultuurcentrum Hasselt? Voor groepen organiseren wij graag rondleidingen voor en achter de schermen waarbij uitvoerig uitleg wordt gegeven over de werking en de programmering van het cultuurcentrum.
Een groepsbezoek aan een voorstelling kan ook gecombineerd worden met een rondleiding vooraf. Meer inlichtingen en informatie bij Berthe Stassen (011 77 15 16 of berthe.stassen@ccha.be).

duurtijd van de voorstellingen & concerten
Meer exacte informatie over de duurtijd en eventuele pauzes van voorstellingen publiceren we enkele dagen voordien op onze website bij de betrokken voorstelling. Deze informatie is altijd louter indicatief en er kan nog altijd van afgeweken worden.

facebook
Cultuurcentrum Hasselt heeft ook een Facebookpagina. Je kan er terecht voor al de laatste informatie, fotoverslagen van activiteiten en veel meer.

wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie voor een toegangskaart.

laatkomers
Bij aanvang van de voorstelling worden de deuren van de concert- en theaterzaal automatisch gesloten.
Voor zover de voorstelling het toelaat begeleidt het zaalpersoneel laatkomers naar het zijbalkon. Bij voorstellingen in de kleine theaterzaal, in de parketzaal en op speciale locaties worden laatkomers niet meer toegelaten. Enkel tijdens eventuele pauzes kan je alsnog plaatsnemen op je eigen stoel. Tickets worden niet terugbetaald.

foto's & digitaal
Het maken van foto's, film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm's en smartphones.
Gelieve gsm's, smartphones en alle andere geluidssignalen uit te schakelen vóór aanvang van de voorstelling.

toegankelijkheid rolstoelgebruikers & verstaanbaarheid voor slechthorenden
De concertzaal en de theaterzalen, deuren en liften zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Het zaalpersoneel begeleidt andersvaliden graag naar hun plaats. Zowel bij de hoofd- als achteringang zijn er enkele parkeerplaatsen voor andersvaliden voorzien. In de concert-en theaterzaal zijn extra plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Begeleiders van rolstoelpatiënten krijgen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket.

zaalpersoneel
Voor de opvang bij en de begeleiding van de voorstellingen heeft cultuurcentrum Hasselt een uitgebreide ploeg zaalpersoneel. Naast de ticketcontrole begeleiden ze je naar je stoel en staan ze in voor de gratis vestiaire.

'Theatercafé
In het vernieuwde 'Theatercafé kan je voor en na de voorstelling en tijdens de pauzes terecht om iets te drinken en/of te eten. Meer informatie op www.theatercafe.be

Sponsors cultuurcentrum Hasselt vzw. Website stad Hasselt. Website provincie Limburg. Website vlaamse overheid. Website Belfius bank. Website Cristal Alken. Website Het Belang Van Limburg. Website cultuurplatform Limburg. Website uit in Hasselt.

algemeen
Kunstlaan 5, 3500 Hasselt
tel. +32 11 22 99 31
fax +32 11 24 32 07

kaartverkoop
tel. +32 11 22 99 33
fax +32 11 24 32 07

cultuurcentrum Hasselt
pers | mijn winkelmandje

sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
   
jun